Aš Ieva

Aš Ieva

 

  • Fotografuoju madą ir meilę. Dvi mano fotografijos aistros papildo viena kitą. Iš mados fotografijos estetiką ir kūrybiškumą perkeliu į vestuvių nuotraukas. Kadangi vestuvių fotografija suteikia daug laisvės, rinktis šabloniškumą būtų kvaila. Aš renkuosi į jaunuosius pažvelgti įvairiais kampais.

  • Mano nuotraukose vyrauja prigesintos, žemės spalvos, kontrastai. Kuriu fotografijas, turinčias šarmo, pasakojančias istorijas. Man labai svarbu nuotraukos vientisumas: tvarkingos spalvos, kompozicija, šviesa, bet kartais užtenka pagauti tinkamą žvilgsnį ar emociją ir nuotrauka pražysta gyvybe.

  • Mano vestuvių istorijos tęsiasi jau penkerius metus. Pirmą kartą rankos drebėjo ne vien dėl žiemos speigo, bet ir iš jaudulio. Tačiau viskas pavyko puikiai. Ir taip aš įsitraukiau. Dabar savo portfolio turiu daugiau nei šimto vestuvių nuotraukas.

  • Vestuvėse įprastai būnu stebėtoja. Matau daugiau nei gali matyti kiti, tad stengiuosi nepraleisti ryškių akimirkų, pagauti slapta krentančią ašarą ar šią sekundę pratrūkusį juoką. Jūsų emocijos yra mano darbas, jos yra nuotraukų grožis.

  • Fotografuoju ne viena. Kartu su manimi dirba mano draugas, tad nuotraukos apie meilę gimsta fotografuojant mylinčiomis rankomis. Drauge fotografuojame jau dvejus metus. Nors esame skirtingi, tačiau kaip dėlionės dalys papildome vienas kitą. Aš griežiu pirmuoju smuiku ir neretai vaizdą kuriu, ypač fotosesijose: režisuoju, gaudau šviesą, dėlioju kompoziciją, kuriu istoriją. O Vytenis visada būna šalia manęs. Jis šildo atmosferą bendraudamas ir juokaudamas, bet į procesą nesikiša. Vytenis fotografuoja reportažiniu stiliumi ir gaudo tikras jūsų emocijas, išraiškas, tad jo nuotraukose teka gyvenimas. Rezultatas – daugiau akį veriančių įvairių nuotraukų.

  • Man patinka, kai jaunieji atsipalaiduoja ir improvizuoja, myli vienas kitą ne tik gyvenime, bet ir nuotraukose. Tačiau netveriu savam kaily, kai klientai manimi nepasitiki.

  • Gražaus objekto nepakanka. Nuotrauka yra profesionalo žvilgsniu surankiojamų smulkmenų rinkinys, tad būkit tikri, kad matau jus gražiausius, kokie šią akimirką galite būti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *