Kaip efektyviau ieškoti idėjų vestuvėms?

Kaip efektyviau ieškoti idėjų vestuvėms?

Vienintelis žmogus, turintis teisę sakyti, kad trūksta idėjų vestuvėms, galėtų būti nebent jūsų močiutė, kurios anūkai nemoko naudotis internetu, bijodami ant Facebook‘o sienos sulaukti klausimų „Ar pavalgei?“ ir „Kur susiplėšei džinsus?“ … Dabartinė problema yra šiukšlynas internete arba, kitaip tariant, informacijos perteklius. Būtent todėl beieškant idėjų gali greitai nusvirti rankos. Tačiau sprendimų, padedančių tikslingiau ieškoti informacijos ir ją išsisaugoti vienoje vietoje, vis dėlto, yra. Vienas jų – Pinterest, apie kurio privalumus ieškant idėjų vestuvėms norėčiau papasakoti plačiau.

Pinterest naudotis nėra sudėtinga. Prireiks keleto minučių registracijai ir galėsite pradėti ieškoti to, kas labiausiai domina. Galima ieškoti pagal kategorijas arba raktinius žodžius. Jeigu konkrečiai žinote, ko ieškote, patarčiau įvesti keletą raktinių žodžių, kad gautumėte kuo mažiau nereikalingos informacijos. Pavyzdžiui, jeigu svajojate apie nepompasiškas, vintažinio stiliaus vestuves gamtoje, bandykite ieškoti pagal raktinius žodžius “vintage wedding”, “rustic wedding”, “bohemian wedding”. Kai atrandate nuotrauką, kuri patraukia jūsų akį, galite ją išsaugoti ir tęstis paieškas toliau. Naudinga pažiūrėti ir žmogaus, pridėjusio jus sudominusią nuotrauką į savo albumą – gali būti, kad jums patiks ir kiti jį sudominę paveikslėliai.

Nemanykite, kad vestuvių detalės rūpi tik jaunavedžiams. Man, kaip fotografei, visados svarbu įsigilinti, kaip savo vestuvių nuotraukas įsivaizduoja jaunieji. Vieni iškart gali detaliai apibrėžti visus savo norus, kitiems reikia patarimo ir pagalbos. Būtent todėl domiuosi vestuvių tendencijomis, o geriausias idėjas išsaugau Pinterest paskyroje. Galbūt tai įkvėps jaunavedžius, planuojančius savo vestuves, padės geriau pažinti mane kaip fotografę ir mano įsivaizduojamų tobulų vestuvių viziją. Kam to reikia? Žmonės labai skirtingi ir tai, kas labai gražu ir skoninga vienam, gali visiškai nepatikti kitam, todėl matydami fotografo tobulų vestuvių viziją geriau žinosite, ar ji sutampa su jūsiške. Šalia viso to, galite rasti idėjų, kurias padėtų įgyventi konkretus fotografas. Esu mačiusi ir fotografavusi nemažai vestuvių, todėl dažnai galiu papasakoti, kokios idėjos papuošia vestuves, o kurios tik sukelia problemų. Pavyzdžiui, kai kam gali atrodyti labai gražios vestuvės paplūdimyje, tačiau jos gražios tik tada, kai nelyja ir vėjas neneša smėlio į akis. Vienose šalyse tai įmanoma, kitose – nelabai. Pinterest pasaulyje viskas gražu, o norint, kad būtų gražu ir realybėje, naudinga pasiklausti tų, kurie tas patrauklias idėjas išbandė konkrečiose sąlygose.

Kai pavargsit raustis po Google ar Pinterest šiukšlynėlį, užsukit į pažiūrėti mano atinktų vestuvių idėjų Pinterest. O gal bus paprasčiau pradėti nuo jų?

Mano Pinterest nuoroda: https://fr.pinterest.com/evamarkphotos/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *