Kaip išsirinkti vestuvių fotografą?

Kaip išsirinkti vestuvių fotografą?

Jei planuojate savo vestuves arba tiesiog svajojate apie tą DIDŽIAI nuostabią dieną (net jeigu neplanuojate ir nesvajojate), turbūt pastebite, kad artėjant vasarai į akiratį pakliūna vis daugiau vestuvių nuotraukų. Ir jos toookios, kad žiūrint seilė tįsta. Tada turbūt daugelis sau mintyse užduodat klausimą: „Kaip ir kur man rasti tokį fotografą*, kad ir į mane žiūrėdamos būsimos nuotakos varvintų seilę, o buvusios graužtų nagus?“ Atsakyti, aišku, nėra taip jau paprasta, bet imsiu ir pabandysiu. O jūs žiūrėkit, ar tie patarimai atneš naudos. Labai to linkiu!

Nuotrauka + impulsas

Bet kokiu atveju, pirmiausia reikia stebėti savo reakcijas į nuotraukas. Pamačius TO fotografo nuotrauką gali pradėti linkti keliai, prakaituoti delnai, drebėti rankos, svaigti galva, stigti oro ar trūkčioti akis. Neišsigąskite, tai normali fiziologinė reakciją atradus tai, kas jums tooobulai tinka.

Kaip pamatuoti profesionalumą?

Atsigavę po pirmojo įspūdžio peržvelkite kitas fotografo nuotraukas ir stebėkite, ar jos taip pat gniaužia kvapą. Jei taip – privalu žengti toliau. Susisiekite ir sutarkite susitikti, paprašykite parodyti visas vienų ar kelerių vestuvių nuotraukas. Juk turite kažkaip įsitikinti, kad tos kvapą gniaužiančios nuotraukos atsirado ne šiaip sau, o žinant kaip jas pagauti. Taigi, ar džiaugtumėtės, jei šios nuotraukos būtų jūsų?

Fotografas irgi žmogus

Jau įsitikinote, kad bendradarbiaudami nepatirsite fiasko? Puiku! Tačiau liko įvertinti dar vieną aspektą. O kaip jaučiatės bendraudami su šiuo fotografu? Ar mezgasi kalba? Ar girdit ir suprantat vienas kitą? Ar tylėdami jaučiatės jaukiai? Jei TAIP – šį žodį drąsiai galit ištarti ir SAVO fotografui. Kartu praleisite visą dieną, tad pasirinkti tą, kuris arčiau širdies – apsimoka. Juk tai žmogus, kuris, labai gali būt, pamatys jus anksčiau nei antroji pusė.

Išsirinkus fotografą neabejotinai kils dar tūkstantis klausimų. Ir tai visai normalu. Jums tikrai reiks pasikalbėti, suderinti vizijas, planus, norus… Ir Voila! Jūs turite gražiausias pasaulyje savo vestuvių nuotraukas!

* Šiame tekste, bet kurioje vietoje, šio žodžio galūnė gali kisti į –ė (ir kitus galimus moteriškosios giminės galūnės variantus).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *