VESTUVIŲ TENDENCIJOS 2017-AISIAIS

VESTUVIŲ TENDENCIJOS 2017-AISIAIS

Va, ką reiškia ne sezonas! Šventės, poilsis ir galimybė daugiau laiko skirti sau truputį išmušė iš rutinos, tad gerokai apleidau savo blogą 😉 Tačiau su didžiausiu džiaugsmu grįžtu jums pasakoti vestuvinių istorijų ir dalintis patarimais.

Kol „nesimatėm“, peršokome į kitus metus ir pasidarė aktualu bei smalsu, kokios gi bus vestuvės 2017-aisiais. Taigi dalinuosi įdomiausiomis šių metų vestuvių tendencijomis.

 

  • Apie įdomias vestuvių vietas jau rašiau ir svajojau sulaukti dienos, kada vestuvės tradicinėje kaimo sodyboje bus atgyvena. Pasirodo, laukti teko visai neilgai. Stilingiausios 2017 m. vestuvės vyks netikėtose erdvėse. Kur? Šventėms pritaikytose industrinėse patalpose, įvairiuose loftuose, erdvėse, kurios iš pirmo žvilgsnio neatrodo puošnios, bet šventei prideda gerą žiupsnį šarmo.

 

  • Atrodo, 2017-ieji pareikalaus nemažai kantrybės iš nuotakų. Nauja tendencija – baltos pamergių suknelės. Taip! Dabar tai bus legalu. Tad nuotaka turės ieškoti kitų būdų savo išskirtinumui išryškinti. O be to, jau įprastą rytinę pasiruošimo fotosesiją taip pat patariama dalintis su pamergėmis, įamžinant kartu vykstantį pasiruošimo procesą. Žodžiu, 2017-aisiais pamergėms bus leidžiama daugiau nei kada nors galėjome įsivaizduoti.

 

  • Dar šiek tiek apie nuotakas. Kas vis dėlto padės nuotakai išsiskirti iš būrio baltų gulbių? Suknelė. Modelių, aišku, bus daug ir įvairių, bet metų topas – pečius apnuoginančios ir / ar žibančios suknelės. Nėrinius pakeis žibančiais karoliukais (ar žvyneliais) siuvinėti raštai. Nuotakų suknelės žibės auksu ir sidabru. Audiniai bus lengvi ir šiek tiek peršviečiami kaip voratinklis, plevens vėjyje ir privers susirinkusiuosius aikčioti iš susižavėjimo.

 

  • 2017-ųjų spalva – žalia, o konkretus jos atspalvis – Pantone. Šiais metais vestuvių vietos skendės žalumoje. Erdvės bus dekoruojamos kabančiomis puokštėmis. Nors tokių vienose ar kitose vestuvėse jau buvo galima išvysti, šiemet jos tiesiog dominuos. Ir apskritai – mažiau žiedų, daugiau lapinių augalų (eukaliptų, ruskuso). Nuotakos puokštėje šiemet taip pat dominuos žalia. Na, o kartu su žalia spalva šiemet įvyks spalvų sprogimas. Grįš ir kitos ryškios spalvos. Ne vienerius metus vestuvėse vyravę pasteliniai atspalviai keliaus atostogauti.

 

  • Dar viena su dekoru ir spalvomis susijusi naujovė – metalo spalva. Šis žibėjimas, greičiausiai derinamas su nuotakos suknele, pagyvins aplinką ir suteiks subtilaus prieskonio. Metalu žibėti gali taurės, vazos, užrašai ant pakvietimų ir vardo kortelių, nuotakos nagai, nedideli dekoro elementai (tokie kaip moliūgai rudens vestuvėse) ir pan.

 

  • Na, o jei nenorite pernelyg rūpintis dekoru arba kaip tik norit savo svečius nustebinti netikėtais akcentais, pasvarstykite apie vaizdų projekcijas (image mapping). Tai būdas savo pasirinktais vaizdais užpildyti visą erdvę, pvz.: sienas ir lubas „nuspalvinti“ žaižaruojančiu vandeniu ar savo šventę „perkelti“ į mišką. Tokios projekcijos gali atsirasti bet kur, pvz.: tik ant jūsų torto, paverčiant jį beribe galaktika. Arba ant nuotakos suknelės. Galimybė fantastiška, tad reikia tik fantazijos ir jūsų svečiai liks be žado.

 

  • Na ir dar šiek tiek apie tortų madas. Visai neseniai vestuvėse karaliavo gražūs, cukraus glajumi padengti tortai. Vėliau, kaip protestas prieš tobulos išvaizdos skanėstus, atsirado vadinamieji „nuogi“ tortai be glajaus. Dėl šios priežasties matėsi tiek biskvitas, tiek pertepimai. Šiais metais populiarus bus tarpinis variantas. Ir toliau matysime visus pertepimus, bet tortas bus padengtas peršviečiamu glajumi – lengvai šaldytu paviršiumi, papuoštu gėlėmis ir vaisiais. Be šių, populiarūs bus tortai-meninės instaliacijos. Netikėčiausių formų ir spalvų, geometriniai tortai – beveik per gražūs valgyti. Bet išdrįsus jų paragauti atsivers dangus.

 

Tad tokias tendencijas atsinešė 2017-ieji. Tikiuosi, įsikvėpėte! O jei ne – visada galite susikurti šį tą unikalaus tik sau. Na, o aš jau spirgu laukdama šių metų vestuvių!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *